- 2 kyllingfillet (strimlet)
- 3 ss sukker
- 4 ss kikiamosaus (glutenfri)
- 2 ss eplesidereddik
- 1 dl kjøttbuljong
- 1 ss maizena
- 1 liten boks ananas i biter
- 1 paprika (strimlet)
- 2 små vårløk (finhakket)
- 1 sjarlottløk (strimlet)
- 1 løk (strimlet)
- 3 gulrøtter (strimlet)
- 1 boks babymais
Sursøt saus:
Smelt sukker i en kjele sammen med eplesidereddik. Når sukkeret er smeltet, tilsett kikiamosaus,kjøttbuljong og maizena. Ha til slutt over laken som er i ananasboksen. La sausen småkoke i 10 minutter til den blir fyldig. Hell deretter sausen over kyllingen og grønnsakene og bland alt godt sammen. Serveres med ris
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar