Søk i denne bloggen

torsdag 8. september 2016

Kylling i sursøt saus

Det du trenger:

  • 2 kyllingfillet (strimlet)
  • 3 ss sukker
  • 4 ss kikiamosaus (glutenfri)
  • 2 ss eplesidereddik 
  • 1 dl kjøttbuljong 
  • 1 ss maizena 
  • 1 liten boks ananas i biter
  • 1 paprika (strimlet)
  • 2 små vårløk (finhakket)
  • 1 sjarlottløk (strimlet)
  • 1 løk (strimlet)
  • 3 gulrøtter (strimlet)
  • 1 boks babymais
Stek kylling i en wokkjele, ha i grønnsakene når kjøttet er nesten ferdig stekt og stek disse også. Helt til slutt tilsettes ananasbitene, slik at disse ikke blir stekt.

Sursøt saus:
 Smelt sukker i en kjele sammen med eplesidereddik. Når sukkeret er smeltet, tilsett kikiamosaus,kjøttbuljong og maizena. Ha til slutt over laken som er i ananasboksen. La sausen småkoke i 10 minutter til den blir fyldig. Hell deretter sausen over kyllingen og grønnsakene og bland alt godt sammen. Serveres med ris

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar