Søk i denne bloggen

torsdag 8. september 2016

Kylling satay

Det du trenger:

  • 2 kyllingfillet (i biter, på pinne)
  • 3- 4 ss peanøttsmør (glutenfritt)
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 chili (Finhakket, uten frø)
  • 1 lime
  • 2 ss kikiamosaus (glutenfri)
  • 2 fed hvitløk
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts malt koriander eller 1 ss finhakket fersk
  • 2 ss honning
Grill kyllingen enten på grill eller i ovn. Stek chili og hvitløken til hvitløken er gyllen. Tilsett deretter soyasaus, lime, peanøttsmør, honning og kokosmelk. Rør dette godt sammen før du tilsetter spisskummen og koriander. La sausen småkoke i 10 minutter til den blir tykk og fyldig. Severes med ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar