Søk i denne bloggen

tirsdag 5. juli 2016

Kylling i karri

Til 4 personer
Det du trenger:

  • 6 fed hvitløk, finhakket
  • 1 ss ingefær
  • 2 ss karri
  • 1 ss spisskummen
  • 1 chili, finhakket 
  • 4 stk kyllingfilet, i terninger
  • 2 ss tomatpuré 
  • 1-2 gulrøtter, strimlet
  • 2 sjarlottløk, finhakket 
  • 2 røde paprika, i terninger 
  • 1 boks kokosmelk 
  • 300g Alpro matfløte av soya
  • Litt fersk koriander, finhakket 
Stek hvitløk og ingefær i en wokpanne tilsett karri og spisskummen, legg deretter i kyllingbitene og bland det godt. Tilsett deretter tomatpuré og løk før du heller over kokosmelk og lar det koke i 10 min. Ha deretter i matfløten, chili, gulrot og paprika la de småkoke i 10 min. Strø litt finhakket koriander over før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar