Til 4 personer
Det du trenger:
- 6 fed hvitløk, finhakket
- 1 ss ingefær
- 2 ss karri
- 1 ss spisskummen
- 1 chili, finhakket
- 4 stk kyllingfilet, i terninger
- 2 ss tomatpuré
- 1-2 gulrøtter, strimlet
- 2 sjarlottløk, finhakket
- 2 røde paprika, i terninger
- 1 boks kokosmelk
- 300g Alpro matfløte av soya
- Litt fersk koriander, finhakket
Stek hvitløk og ingefær i en wokpanne tilsett karri og spisskummen, legg deretter i kyllingbitene og bland det godt. Tilsett deretter tomatpuré og løk før du heller over kokosmelk og lar det koke i 10 min. Ha deretter i matfløten, chili, gulrot og paprika la de småkoke i 10 min. Strø litt finhakket koriander over før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar