Det du trenger:
- 1 dl sukker
- 3 egg
- 350g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 1/2 ts natron
- 1 ts kardemomme
- 1 dl flytende Melange
- 2 dl kulturmelk
- 3 dl melk
Visp egg og sukker sammen til det blir luftig. Bland alt det tørre; hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, natron og kardemomme i en bolle. Bland alt det våte; flytende Melange, kulturmelk og melk i en bolle. Tilsett deretter først litt av det tørre i blandingen med egg og sukker, for så å helle i litt av det våte. Fortsett å tilsett litt tørt og litt våt mens du rører godt til alt er blandet. La røren hvile i 5-10 min før steking. Tilbehør som passer godt er smør og brunost eller syltetøy og krem. Kan også serveres med iskrem og ferske bær.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar